myspace background

Thursday, July 10, 2008

c-putih

















Hye Semuanya... Nak tahu siapa namanya... Haaa...Ne lah c-putih yang kami pelihara, kami memanggilnya c-putih sebab warna bulunya tu......umurnya baru saja dalam 2 bulan lebih, belum dapat di mandikan, sebab masih lagi baby....yang buat kami sedih, tu lah kaki nya, ada sedikit kuman arah kakinya, nasib baik lah orang menjual tempat kami tu menolong bagi ubat untuk kakinya, sampai masane pun kakinya masih lagi di rawat, diucapkan berbanyak terima kasih dari kami dan semoga success untuk membuka taman zoo tahun depan.

Wednesday, June 18, 2008

Motor












Power kan motor dalam gambar tu, kalau nak tahu tu lah motor idaman, tapi malangnya belum mampu nak membeli, abis2 pun dapat melihat dari jauh je, pa pun suatu masa nanti pasti Dzul memilikinya sebuah....mudah2an saja lah......hehehe.....

Video

Loading...